Hitunen

Hitunen

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Puutarhassa - ja Turussa

Kukkia pukkaa sellaista vauhtia, että ei meinaa kameran kanssa perässä pysyä. Onneksi ne eivät karkaa minnekään, ainakaan ihan heti. Tässä viimeisimpiä:

Lopultakin kituva revontuliatsalea teki muutaman kukan, samoin tuo toiseksialimmaisessa kuvassa oleva alppiruusu. Se on ulkomaista alkuperää ja tasan ensimmäinen ja viimeinen ulkomainen alppiruusu, jonka ostin. Vieressä oleva viime keväänä istutettu kotimainen marjatanalppiruusu Haaga on ihan eri kaliiperia eli täynnä kukkia ja lehdetkin kolme kertaa niin suuret kuin tässä kitujaisessa. Valkoinen särkynytsydän on myös viime kesän hankintoja ja kukkii nyt jo mukavasti.

Lomapäiviin on kuulunut Ruotsista palanneen siskon kanssa kiertelyä siellä ja täällä, mm. Turussa. Kaunis kesäpäivä hupeni nopeasti kävellessä tuossa kauniissa ja vihreässä kaupungissa. Ja lopuksi ajettiin tietenkin Ikeaan ja käytiin myös vieressä Biltemassa ja K-raudassa...


Turku on patsaiden kaupunki, tässä muutama historiallinen henkilö: Ja taidetta jokirannassa:


Ja sitten kone meni jumiin, joten enempää kuvia ei voi lisätä. Ihana tietotekniikka! Mutta ihana on tämä kesäkin; juuri sopivasti lämmintä ja sadettakin välillä. Kiitollisena painan pään iltaisin tyynyyn ja unta ei tarvitse houkutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti