Hitunen

Hitunen

sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Syysloman tunnelmia

 

Kesä meni niin vauhdilla ja monessa puuhassa, että emme ehtineet vierailla kummankaan kotiseuduilla. Tosin mieheni vanhemmat vierailivat meillä heinäkuussa, ja omaa perhettäni tapasin sekä heinä- että syyskuussa. Nyt kävimme Kokkolan seudulla kyläilemässä - neljän päivän aikana vierailimme kahdeksassa kyläpaikassa. Tuli tavattua kummankin sukua ja istuttua ihan rauhassa ruokapöydän ääressä useaan kertaan. Oli mukava nähdä tuttuja, joita harvoin tapaa. Anoppilassa tuli kuvattua pihalla anopin mielenkiintoisia asetelmia ja syysistutuksia. Muuten kamera sai olla aika rauhassa. 





Syyslomaviikkoa juhlistimme myös ystävien kesken viettämällä espanjalaista churro-iltaa. Yleensä Espanjassa churrot ovat aamupalasyötävää, mutta meille sopi paremmin ilta noille makeille herkuille. Kokeilimme myös kaneli-sokeri-kuorrutteisia churroja, millaisia emme ole kyllä Espanjassa nähneet, sillä yleensä churrot dipataan sulaan suklaaseen tai syödään sellaisenaan. Hyviä olivat myös gluteenittomina. Taikinahan on samantapainen kuin tuulihatuilla, mutta churrotangot paistetaan kuten munkit. 


Hyvää lokakuun loppua sinulle!



8 kommenttia:

  1. Kuulostaa erittäin mielenkiintoisilta herkuilta nuo Espanjalais tarjottavat🤗 kiva tehdä välillä jotain erillaista teemaa.
    Ihanat puutarha asetelmat kuvissa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja kivoja puuhasteluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemaillat ovat hauskoja! Anoppini on kätevä käsistään ja jaksaa vielä puuhailla yhtä ja toista.
      Kiitos, samoin sinulle mukavia puuhasteluja!

      Poista
  2. Churrot ovat niin herkullisia! Marttojen tapaamisessa niitä aikoinaan tehtiin ja kaikki niistä innostuttiin. Tosi kiva idea tuo churroilta ystävien kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, silloin tällöin ollaan ystävien kesken vietetty joitakin teemailtoja, ja churroiltaa jo toistamiseen.

      Poista
  3. Onpa anopillasi kauniita asetelmia! Churro-ilta kuulostaa ihanalta syksyn piristykseltä. Hyvää lokakuun loppua sinulle! Vielä aurinkokin paistaa. Vähän pelottaa, tuleeko taas sellainen marras-joulukuu, ettei aurinkoa näe viikkokausiin... Mutta pitää elää päivä kerrallaan ja nauttia nyt vielä tästäkin päivästä, joka on ainakin täällä aurinkoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuun pimeyttä en todellakaan kaipaa, mutta parasta on elää päivä kerrallaan nauttien jokaisesta päivästä oli se sitten aurinkoinen tai pilvinen.

      Poista