Hitunen

Hitunen

maanantai 2. marraskuuta 2020

Heijastuksia Tuusulanjärvellä

 

Isosiskoni on vuosien varrella asunut useaan otteeseen eri puolilla Tuusulanjärveä tai jossain sen lähistöllä. Niinpä siskoni luona vieraillessani olen saanut monta kertaa nauttia ihanista maisemista ja tunnelmista järven rannoilla. Olen nähnyt järven rannat eri asuissaan kesällä, talvella ja nyt syksyllä. Keväinen Tuusulanjärvi taitaa olla vielä kokematta. Aiemmilla kerroilla olemme myös vierailleet mm. Sibeliusten Ainolassa ja Tuusulanjärven rannan muissa taiteilijakodeissa ja Lottamuseossa. Nyt keskityimme iltalenkkiin sinisorsia seuraten. 








Marraskuu alkoi harmaana ainakin täällä eteläisessä Suomessa. Saa nähdä, toteutuvatko sääennusteiden lupailemat lämpimät päivät vai yllättääkö talvi. Pian vietetään vuoden harmainta päivää, mutta sitä ennen toivottavasti riittää vielä kirkkaita päiviä ja selkeitä iltoja. 


Mainiota marraskuuta sinulle!

3 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat Tuusulanjärvestä!

    Kuutisen kiireistä työvuotta asuttiin sen vieressä Järvenpäässä, paljon ei ehditty tuolla rannoilla käydä. Siihen aikaan Tuusulanjärvessä ei juuri voinut uida sinilevän vuoksi ja hajukin oli loppukesästä ikävä. Moniin uimakelpoisiin järviin tottuneina se ei tuntunut tavallaan oikealta järveltä silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Susanna! Tuusulanjärvi on kaunis, mutta en ole koskaan uinut siinä. Toivottavasti on tänä päivänä puhtaampi.

      Poista