Hitunen

Hitunen

sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Siskojen kanssa Tampereella

 

Jossain vaiheessa alkukesällä sain ajatuksen, että olisi hauska lähteä neljän siskoni ja kahden kälyni (veljiemme vaimot siis) kanssa viettämään kaupunkiviikonloppua jonnekin päin Suomea. Pitkän säädön jälkeen paikaksi valikoitui Tampere, jonne tietenkin oli toisilta pitempi matka kuin toisilta, ja joka oli toisille vieraampi kaupunki kuin toisille. Lopulta pääsimme melkein kaikki paikalle yhtä siskoa lukuun ottamatta - hänellä oli pätevä syy: hänestä tuli juuri reissumme aikana mummo/isoäiti/mamma - en vielä tiedä, millä nimellä hän haluaa itseään kutsuttavan vai saako pikkuinen tyttö itse aikanaan päättää, miten äitinsä äitiä kutsuu. No, joka tapauksessa me neljä siskosta ja molemmat kälyt vietimme mukavan paripäiväisen kesäisessä kaupungissa. 

Reissumme pääasiallisin tavoite oli viettää aikaa yhdessä höpötellen ja se toteutui hyvin, sillä emme majoittuneet tavanomaisessa hotellissa, vaan huoneistossa, jossa jokaiselle oli omaa tilaa, mutta myös yhteistä oleskelutilaa. Toki kiersimme kaupungilla kaunista kosken rantaa ihaillen ja kävimme syömässä hyvin. Meistä kuudesta vain yksi on "kirppis-allergikko", mutta me muut viihdymme kirppiksillä vähän liiankin hyvin, joten eihän niitä nytkään voinut väliin jättää, vaikka varsinaisesti emme shoppailemaan tulleetkaan. Ja pitihän joka turistin "must"-juttu eli Pyynikin näkötorni munkkeineen kokea. Maisemat näkötornista ovat kyllä hienot ja ne munkit - aivan erinomaisia, myös gluteenittomat. 


Siskot ja ne kälyt myös ovat huipputyyppejä, joiden kanssa aika hurahtaa kuin siivillä ja nauru (sekä itkukin joskus) on herkässä. Tästä reissusta jäikin sellainen fiilis, että pitää ottaa uusiksi ja vähän enemmän kuin kaksi yötä. Asumme kaikki eri puolilla maata ja näemme harvoin, joten tilausta tällaisille yhteistreffeille on. 



Aurinkoista heinäkuun loppupuolta sinulle!

Muista herkutella...



11 kommenttia:

  1. Siskoaika on ihan parasta laatuaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Eikä se ole sama asia soitella tai viestitellä Whatsapissa kuin nähdä kasvokkain, mitä valitettavasti tapahtuu liian harvoin.

      Poista
  2. Kuulostaa upealta reissulta!
    Mahtavaa, että kälytkin olivat mukana 🥰

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana reissu yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa! Sisarukset (ja hyvät kälyt) ovat Luojan suurenmoista lahjaa. Hyvää kesän jatkoa Sinulle toivottelee Piipe
    ps. en tiedä, miksi en pysty kommentoimaan omalla nimimerkilläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Piipe! Minulla oli aluksi tuo sama ongelma, kun hankin uuden läppärin. Äsken juuri tarkistin vanhasta, millaiset asetukset siellä olivat ja löysin syyn, miksi kommentointi "Hitunen" -nimellä ei onnistunut tällä uudella koneella. Olin estänyt kolmannen osapuolen evästeet, mutta kun poistin eston, kommentointi onnistuu. Selaimen asetuksista löytyy Yksityisyys ja turvallisuus -kohdasta tuo evästeiden esto.

      Poista
  4. Olipa kiva idea lähteä yhdessä siskojen ja kälyjen kanssa reissuun. Tampereella on paljon mukavaa nähtävää ja tekemistä. En ole käynyt siellä vuosiin, joten kiva olisi joskus käydä. On se hyvä, ettei nuttura kiristä, kunhan muistaa syödä munkin päivässä! 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosia sitten jo suunnittelimme yhteisreissua Pietariin, mutta sinne ei nyt jostain syystä houkuttanut lähteä. Tampere on kiva!

      Poista
  5. Ikimuistoinen reissu ollutkin❤️
    Kauniit kuvat ja ihania hetkiä olette saaneet viettää,parasta laatuaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu onnistui hyvin, vaikka yhden siskon puuttuminen joukosta harmittikin. Mutta meistä tuli sitten isotätejä ;)

      Poista