Hitunen

Hitunen

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ohi on


Yksi elämänvaihe on taas ohi - nimittäin tämän kesän uintikausi. Kylämme rantasaunalla uitiin ja saunottiin tänään kauden viimeisen kerran. Tavataan taas seitsemän kuukauden kuluttua. Hienoa, että kuntamme edelleen tarjoaa tällaisen ilmaisen virkistyspaikan meren äärellä. Keskikesällä sauna on auki viisi päivää viikossa, näin syksyllä ja alkukesästä vain viikonloppuisin.


Vaahterat ovat jo saaneet monin paikoin kauniin syysvärin. Lapsuusmaisemissani ei ollut vaahteroita eikä liioin omenapuita, joihin molempiin ihastuin tällä lounaissuomalaisella pihalla. Omenapuut ovat kauneimmillaan keväällä kukkiessaan ja vaahterat näin syksyn väriloiston aikaan.


Kesäkukkien jo kuihduttua mieltä ilahduttavat ihanat pallokrysanteemit ja muut syyskukkijat. Ne piristävät sateisenkin päivän.


Huomenna jälleen uusi työviikko alkamassa - mitä se tuo tullessaan ja mihin tie taas vie, sen näkee viikon päästä. Nautin työstäni erityisluokanopettajana, vaikka riittämättömyyden tunne on aika tavallista. Aika ja resurssit ja taidot eivät vain millään riitä kaikkeen, mihin haluaisi ja ehkä pitäisikin. Täytyy vain hyväksyä se, mitä on ja mihin pystyy ja ehtii, ja antaa muun olla. Teen parhaani ja se riittää. 


Iloa sinun viikkoosi!

2 kommenttia:

  1. Parhaansa tekemisen täytyy riittää enemmän kuin mainiosti.
    Vilpitön mieli ja hyvä tarkoitus korottavat vielä senkin arvoa.

    Iloa alkavaan viikkoon sinullekin!

    VastaaPoista