Hitunen

Hitunen

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kylvetty

Saunassa on juuri kylvetty ja multaan on tänään kylvetty uusia siemeniä.


Siinä niitä sitten on taas pitkä rivi. Kirsikkatomaattia, kanelibasilikaa, päivänsineä ja uutena tuttavuutena viidakkokurkkua, joka on sellainen hauska palleroinen kurkuntapainen vihannes. Pari päivää sitten tuli lunta taivaan täydeltä, mutta tänään näytti jo varsin keväiseltä. Toivo elää.
Tämän pinkin nappasin mukaan kaupasta, kun oli vaaleanpunainen fiikonloppufiilis. Muutama päivä sitten leikkaamani pelargoniat ovat aloittaneet uuden kasvun vauhdilla ja pistokkaatkin näyttävät hyvinvoivilta. Mies on reissussa neljättä päivää ja varmaan kauhistuu uusien ruukkujen määrää, kun tulee huomenna kotiin...3 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi alkaa varsinaisiin kevätkylvöihin purkkiin...on kasvamassa vain jotain aiemmin purkkiin työntämiäni siemeniä joista ei vielä näy kuin pari taimea...mahtaako mitään tullaakkaan.
  Ei oikein pelaa mulla tuo vihersormi :)

  VastaaPoista
 2. Niin tekisi itsekin mieli kylvää jotain ja seurata kasvun ihmettä. Mutta homeallergia estää mullan käytön sisällä :(. Ihania maisemakuvia ed.postauksessasi! Siunattua viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sesse, rohkeasti vaan lisää kylvämään - aina niistä jotain tulee, jos vettä ja valoa saavat. Anu, kesäkurpitsat ainakin kasvavat taimelle muuten pelkässä kevytsorassakin (vai onko sekin altistavaa?), jos ei multaa voi sisälle tuoda, testattu on!

  VastaaPoista