Hitunen

Hitunen

lauantai 21. toukokuuta 2022

Metsässä, rannalla, pihalla

 

On tullut hortoiltua. Siellä ja täällä haahuiltua. Metsässä, mäen päällä, rannalla, kasvimaalla, pihan perällä. On tullut katseltua puiden latvoja ja runkoja. Ja silmuja ihan läheltä. Kuunneltua lintuja, katseltua lentoa, pesän tekoa ja uiskenteluakin. On tullut seistyä tuulen tuiverrettavana tukka sekaisin. On tullut pyöräiltyä vastatuuleen ja myötäiseenkin, ylämäkeen ja alaspäinkin. Ja on tullut aloitettua jäätelönsyöntikausi, vaikka kylmä tuuli puhaltaakin niin, että piposta ja hanskoista ei vielä ole täysin voinut luopua. Monenlaista muutakin on tullut tehtyä. Ja on tullut ihan vain oltua paikallaan ja kuunneltua hiljaisuutta. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä useammin pysähdyn nauttimaan kaikesta. Unohdan siivoamiset ja pyykit, unohdan kaiken edessä olevan pakollisen. Sillä pakolliset ovat ja pysyvät, mutta tämä ainutlaatuinen hetki katoaa. 


Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että aktiivisuutesi keskellä osaat myös pysähtyä ja uppoutua hetkeen. Se on nyt 💖

  VastaaPoista
 2. Hiljentyminen Luojan töiden äärellä on niin hoitavaa! Tuntuu, että sydän ihan pakahtuu tämän keväisen kauneuden ja äänimaiseman keskellä.
  Suloista sunnuntaita Sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Nyt on ollut ihanaa nauttia keväästä. Luonnossa liikkuessa näkee ja kuulee aina jotain uutta. Ja lämpiminä päivinä on ihanaa miten aurinko lämmittää ja ulkona tarkenee. Aurinkoista sunnuntaita ja tulevaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja kevät on niin kaunista aikaa ihastella,kuulostella,hämmästellä ja nauttia💚
  Onneksi ilmat ovat alkaneet lämmetä. Miten nautinkaan,kun luonto heräsi vihreytyy.
  Kesä kauan odotettu nautitaan🌸

  VastaaPoista