Hitunen

Hitunen

keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Hurahtanut aamu-uintiin


 Kun herää tukalan kuumana kesäyönä puoli neljän maissa, mitä silloin voi tehdä muuta kuin yrittää nukahtaa uudelleen?! Nyt tiedän, että silloin on parasta vetää uikkarit päälle ja lähteä rantaan. Lämpömittari näytti vaivaiset 16 astetta, mutta edellisillasta tiesin, että veden lämpötila on noin kymmenen astetta ilmaa lämpimämpää. 


Ja mikä ihana tunne olikaan pulahtaa liki tyyneen mereen yksin ja kaikessa rauhassa ennen joutsenperheen aamu-uintia ja ennen auringonnousua. Vesi oli kuin samettia! Uinnin  jälkeen kuivatellessa tuli kyllä hieman vilu, vaikka olinkin varustautunut hupparilla, jonka kiskoin kesämekon päälle. Puolisen tuntia odottelin auringonnousua - ja kyllä kannatti. En muista koskaan aiemmin elämässäni käyneeni uimassa tähän aikaan vuorokaudesta, joten ihana oli tämä ensimmäinen kerta - ehkä ainutlaatuinen. 

Aamun värit ovat vertaansa vailla. Alun kalpea sinisyys ja lilaan vivahtavuus vaihtuvat auringon noustessa lämpimään oranssiin ja keltaiseen. Niin nautin tästä värinäytelmästä!




Elämyksiä sinunkin kesäaamuihisi!




5 kommenttia:

  1. Voi ihanuus miten kauniit kuvat ja niistä huokuu se ihana tunnelma.
    Sinulla on ollut huikea aamun hetki,se rauhallisuus ja kaunis meri..kerrassaan upeaa.
    Itse mulahdin juuri ilta uinnille. Kyllä on tullut paljon uitua tänä kesänä.
    Ihanaisia kesän hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle! Uidaan ja nautitaan lämmöstä niin kauan kuin tätä ihanuutta kestää (vaikka kasveille kaivataankin jo sadetta)!

      Poista
  2. Hienot kuvat ainutlaatuisesta aamusta, upeaa.

    VastaaPoista