Hitunen

Hitunen

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Betoniaskartelua ja bäristelyä

Betoni on kiva materiaali. Mies osti viime kesänä vähän liikaa betonia, joten minulla on riittänyt tälle kesälle mukavaa puuhaa.


Muutamasta laudasta tein laatikon, jonka vuorasin jätesäkillä ja pohjalle laitoin alesta ostamani kynnysmaton. Ruokaöljyä pintaan ja sitten vaan täytettä lootaan.


Ja väliin kanaverkkoa tai vastaavaa, tämä taitaa olla jotain myyräverkkoa.Verkon päälle lisää betonia.


Ja tällainen siitä tuli parin päivän kuivumisen jälkeen. Lopullinen sijoituspaikka tälle laatalle ei ole kyllä nurmikolla. Hieman jostain reunasta laatta mureni, koska oli ilmeisesti liian kuivaa betonia. Olisi pitänyt kastella kuivumisen aikana...


Toinen velipojista tuli käymään Pohjois-Pohjanmaalta kaksipyöräisellä ajellen. Niinpä sitten kiersimme suurta Kemiönsaarta ristiin rastiin. Kaunista. Tuulista. Lopulta myös sateista. Kesän kaikki värit ja tuoksut.

Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!

5 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, mukavaa uutta kesäviikkoa :) Kylläpä olet kätevä! Kemiöstä varmaan löytyisi yhtä jos toista katseltavaa. Yleensä katselen sitä vain vastarannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et voi asua kaukana meistä, Häivähdys! Kemiössä olen joskus ollut töissä, vaikka en siellä asukaan. Voisitko laittaa sähköpostia ja kertoa missä asut... voitais vaikka tavata joskus! (Osoite löytyy sivun ylälaidasta oikealta.)

   Poista
  2. Hei, huomasin vasta nyt viestisi. Olen ollut niin paljon netin ulottumattomissa viime aikoina. Vanhempieni mökki on Perniön puolella meren rannalla. Sieltäpäin katselemme vastapäistä Kemiön saarta. Laitoin sinulle sähköpostiviestin :)

   Poista
 2. Tulipa hieno laatta! Ihan sitä tulin katsomaan, kun näin sivupalkissa otsikon. Itsekin olin juuri mokkohommissa. Tein muutaman laatan kesäkurpitsan lehtien päälle. Saa nähdä miten onnistui.
  Hyvää viikonloppua sinulle :-)

  VastaaPoista
 3. No nyt olin kirjautuneena tuonne korttipuolelle, enkä huomannut. En viitsinyt poistaa kommenttia, koska kyllä Uuna'skin ihailee laattaasi :-D

  Olen kehittämässä sellaista korttivaihtohaastetta, siksi olin toisessa blogissa.

  VastaaPoista