Hitunen

Hitunen

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Loman viimeiset


Vuorotteluvapaa ja Andalusia jäi taakse mukavine muistoineen. Viimeisen viikon vietin pikaisen kotimaassa pyörähdyksen jälkeen Välimeren itäpäässä näissä historiallisissa maisemissa yhden ystäväni kanssa. Suorastaan hengästyttävän upea viikko meni kierrellessä kolmen uskonnon pyhiä paikkoja ja muita mielenkiintoisia kohteita niin maalla, merenpinnan alapuolella kuin maan alla ja vesilläkin. Se oli yksi elämäni parhaita lomaviikkoja, kaikin tavoin. 


Jotain liikahti jälleen
vieri poskellekin
jotain jossain syvällä

Sain olla osa historiaa
jättää oman jälkeni
tuhatvuotisten päälle

Kun käsittämätön tapahtuu
sitä on vaikea jakaa
vaikka haluaisikin

Kosketus
yksi sana
lempeä tuuli
- ja mikään ei ole entisensä
2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa!!! Olet päässyt käymään Israelissa! Jälleen tänä keväänä olemme puhelleet puolison kanssa Israelin matkasta, sillä sinne on jäänyt pala sydämestämme.
    Tähän aikaan vuodesta Israel on kauneimmillaan, mutta aina se on kuitenkin yhtä upea maa, kävi siellä mihin aikaan vuodesta tahansa. Toviottavasti olet saanut vuorortteluvapaasi aikana tuntea vapautuvasi kaikista tavallisen arjen haasteista ja saanut kerättyä voimia kaikin tavoin.
    Ole siunattu, Hitunen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Piipe! Tämä oli toinen kerta, kun pääsin käymään Israelissa, ja täytyy sanoa, että on se käsittämättömän erikoinen maa. Hienoa oli myös päästä tutustumaan tavallisiin ihmisiin siellä. Vuorotteluvapaa kaikkineen oli todella vapaata arjen haasteista ja nyt on energiaa tarttua työn haasteisiin. Siunattua kevättä sinulle!

    VastaaPoista