Hitunen

Hitunen

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kameraleikkiä


Laiskana valokuvaajana käytän nykyisin lähes pelkästään kännykän kameraa - se kun on aina mukana ja helposti käytettävissä. Kännykässäni on sitä paitsi aika hyvä kamera, mutta en oikein osaa sitä käyttää vielä kaikkia ominaisuuksia hyödyntäen. Niin, vaikka olen jo kohta vuoden harjoitellut. Yhtenä hämäränä iltana tässä menneellä viikolla harjoittelin vähän lisää. Kuvausolosuhteita en muuttanut, säädin vain kameraa eri tavoin, mm. valotusaikaa, kirkkautta ja tarkkuutta. Tässä tuikutusta (yläkuva mukaan lukien):

Pitänee vielä ennen joulua harjoitella lisää, että saisi kerrankin sellaisia joulukuvia, joissa tunnelma on kohdillaan, eikä salamavalon kalventama. Hyviä vinkkejä kännykkäkuvaukseen vastaanotetaan!


4 kommenttia:

 1. Monissa kännyköissä on kyllä tosi hyvät kamerat. Varsinkin sisätiloissa kuvattaessa ne hakkaavat monet tavalliset kamerat. Ja mikä parasta, kännykkäkamera on aina mukana silloin kuin tarvitaan.

  VastaaPoista
 2. Toiseksi alimman kuvan tunnelma miellyttää silmää eniten! Jos pitäisi äänestää, antaisin ääneni sille:)
  Harmaaseen sunnuntaihin Valo-kuoro (Jippii) lauloi lämmintä valoa hetki sitten seurakunnassa. Kun lapsijoukko laulaa Jeesus, olet suurin, ei voi kuin olla kosketettu!
  Iloa, valoa ja siunausta alkavaan viikkoosi!!

  VastaaPoista
 3. Marraskuu on kynttilöiden aikaa...:)
  Toivon, suloisia hetkiä marraskuuhusi!♥

  Ps. Toivon todella, että Tyyne palaa vielä kotiin - terveenä!!♥♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne ja mukavaa marraskuuta teille jokaiselle!

  VastaaPoista