Hitunen

Hitunen

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

KahvikutsuillaMäärätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen äärellä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.

Pellonperän emännältä tuli tällainen"kahvikutsu", jossa vastaillaan kysymyksiin, joita naiset yleensä kahvi(tai tee-)kupin ääressä juttelevat. Tämän vuoden alusta lopetin senkin vähäisen kahvinjuonnin kokonaan, mihin viime vuonna aina sunnuntaisin ja joskus muulloinkin suklaakakun tai jäätelön houkuttelemana sorruin. Mutta vastaanpa silti näihin kysymyksiin - ehkä vastaukseni paljastavat jollekin lukijalle jotain, mitä et ennen tiennyt minusta:)

1. Mikä on sisustustyylisi?
Meillä on paljon vanhaa ja kierrätettyä, vain vähän uutta ja sekin vain tarpeellista. Lyhyesti sanottuna mummolatyyliä, välillä värikästäkin.

Huutokauppalöytö nojatuoli uudelleen verhoiltuna sylissään kirppistyyny. Taustalla uutena ostettu lasiovellinen Boknäsin kirjahylly.

2.Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Ehkä se on olohuone tai keittiö, sillä niissä tulee vietettyä eniten aikaa. Mieskin viihtyy.

3.Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
En ainakaan sisustukseen tai vaatteisiin. Yleensä en pode huonoa omaatuntoa rahankäytöstäni, sillä ostan vain tarpeellista. Joskus kauniit tavarat ovat tarpeen mielialan kohottamiseksi, mutta aniharvoin tarvitsen tällaista "tekohengitystä".

4.Mihin käytät paljon rahaa?
Kuopuksen mielestä liikaa hyväntekeväisyyteen eli toisten ihmisten auttamiseen. Minulla on jo kaikkea, mitä tarvitsen, eikä siihen ole mennyt paljon rahaa.

 5. Mistä onnesta unelmoit?
Onni on tässä ja nyt.
 
 6.Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Vaikea kysymys. Ehkä se, että huomaa, ettei kukaan rakasta tai ei ole ketään, jota rakastaisi.
 
 7.Missä asiassa olet tunnollisin?
Työtehtävien hoidossa. Välillä tuntuu, että asun työpaikalla enemmän kuin kotona.

 8.Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Mistä näitä hankalia kysymyksiä oikein tulee? Ehkä ihmisten nimien unohtelun, vaikka itse yleensä muistan nimet helposti.
 
9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Kyky tehdä monta asiaa yhtä aikaa... tai ehkä ei sittenkään. Kyky myöntää edes joskus, että mies on oikeassa. 

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
Jos insinöörimies pystyy ymmärtämään, mitä blondivaimo tarkoittaa esimerkiksi sanoessaan jotain autoa pitkäperäiseksi, niin silloin mies kykenee asettumaan toisen asemaan. Siis kyky ottaa huomioon toisen näkökulma...

Lykkään kahvikutsun edelleen seuraaville blogittarille: Titti, Nina, Marikki, Teija ja Stiina. Näillä naisilla on kivat blogit, joissa hienoja kuvia ja ajatuksia elämästä laidasta laitaan. Käykää muutkin kurkkaamassa!

4 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea tämä sinusta! Vaikutat hienolta ja lämpimältä ihmiseltä:)
  Voi, kiitos, sanoit niin kauniisti meistä muista, joille kutsun jaoit♥
  Olen blogiini laittanut gadgettiin, että kiitos ei haasteille ja tunnustuksille, mutta tällä kertaa otankin tämän vastaan:) Teen sen lähipäivinä:) Kiitos kauniista sanoistasi ja mukavaa alkavaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, -koitan palata siihen pikimmiten!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kahvikutsusta, Hitunen! Nautin kovasti "kahvitellessani" luonasi - samansuuntaisia ajatuksia tuntuu olevan minulla myös ... hienoa löytää "samanmielinen kanssasisar" - tuossa punaisessa nojatuolissa olisikin ihana istahtaa, ja tyhjentää teepannu kanssasi rupatellessa :) Nykyajan tekniikkaa kiitän mahdollisuudesta tälläiseen virtuaaliseen tee-hetkeen - tulethan kylään, jahka pidän näitä kahvikutsuja pian oman blogin puolella!

  VastaaPoista