Hitunen

Hitunen

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen jatkua saa

 


Aluksi suuri kiitos, Anu, mieltä lämmittävästä tunnustuksestasi! Olen niin monesti meinannut lopettaa tämän bloggaamisen, mutta kaltaisesi tunnustuksen antajat ovat yksi syy jatkaa. Käykääpä kurkkaamassa Anun ihanaa blogia Vintage-Sunflower. Kuvioon kuuluu jatkaa tunnustuksen jakamista viidelle pienelle (alle 200 lukijaa) ja kivalle blogille, joten tässä muutama tutustumisen arvoinen blogi (voi olla, että olen näitä jo mainostanut aiemminkin!) :
Räpellystä
Sukkasillaan
Romuromantiikkaa
Ilo elää
ja tietenkin joukkoon mahtuu aina yksi puutarhablogi Ruusuja ja rikkaruohoja .


Aurinko hellii ainakin meitä varsinaissuomalaisia joka päivä. Ulos on pakko päästä ja samalla tutkittava sulaneet tienpenkat, pihan paljaat lämpäreet ja kaikki, mistä lumi on jo haihtunut. Eteläpäädyn kukkapenkistä puskevat ensimmäiset liljanvarret, vaikka vieressä on lunta hurjat kasat. Toivottavasti liljaparat eivät palellu kylminä öinä. Sitä ei ainakaan pääse tapahtumaan pelargonioille, jotka ovat nyt innoissaan puskemassa kukkanuppuja kuistin valoisalla ikkunalla.


Pääsiäisen aika alkaa kohta olla lopuillaan, mutta mielessä ja sydämessä pääsiäinen saa jatkua ympäri vuoden. Sillä ei sen parempaa viestiä meille erehtyväisille ja rikkinäisille ihmislapsille ole: ylösnoussut Vapahtaja on kantanut kaikki syntimme ristinpuulta hautaan eikä niitä sieltä enää koskaan kaiveta. Sen sijaan Jeesus itse elää ja antaa jokaiselle häneen uskovalle ilon ja toivon. Siksi arki töineen ja velvollisuuksineen ei pelota, vaan saamme luottaa siihen, että meitä kantavat iankaikkiset käsivarret. Joka päivä, joka yö, oli juhla taikka työ.


6 kommenttia:

 1. Kiitos Hitunen tunnustuksesta! Katsotaan josko saan ladattua sen blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkän aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, se lämmitti mieltäni :) Yritän muistaa jakaa sen eteenpäin. Kiva blogi sulla, yritin liittyä lukijalistalle, vaan lataus kesti toivottoman kauan. Josko huomenna toimisi paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Mukava saada uusia lukijoita! Tervetuloa seuraamaan sekalaisia sepustuksia elämän ihmeistä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Sain vihdoin valmiiksi myös aiemman haasteen :)

  VastaaPoista