Hitunen

Hitunen

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevättalven iloja

Reilu vuosi sitten, 8.4.2012, pihallamme kukkivat nämä kylmää kaihtamattomat. Nyt tässä kohtaa on vielä lunta kymmeniä senttejä paksu kerros...


Kevään tulo on täällä lounaiskulmalla hieman myöhässä - siitä kertoo sekin, että tänään olin vielä lasten kanssa pulkkamäessä! Hyvin luisti pulkka ja hauskaa oli kaikilla. Kehitysvammaisten lasten riemu on niin aitoa; kavereille hurrataan, mäessä hihkutaan ja aikuisilta pyydetään kannustuksia, jotta pulkka luistaisi mahdollisimman pitkälle. Kiitollisena olen ottanut kaiken tälle viikolle osalleni annetun vastaan sijaistaessani sairastunutta opettajaa.


Eilen kävin pitkästä aikaa avannossa virkistäytymässä. Tämä kuva on tasan vuoden takaa avantorannastamme, 11.4.2012. Nyt rannassa oli pieni sula kaistale, muu osa merestä jään peitossa. Viikonlopuksi on luvattu kunnon kevätsadetta, ehkäpä se sitten antaa lumille ja jäille kyytiä. Nyt kääriydyn vilttiin, röhnötän sohvalla ja vieressä odottaa pino puutarhalehtiä ja -kirjoja. Olen kuin malttamaton kakara karkkipäivän aattona: tulisi jo se aika, että saa upottaa sormet multaan (ruukku ei riitä, pitää saada kosketus maahan!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti