Hitunen

Hitunen

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Talven syliin

Tuulee ja sataa, peltikatto rytisee ja puut lennättävät irto-oksiaan pitkin pihaa. Mutta täällä sisällä on lämmin, kynttilät loimottavat ja mielikin on rauhallinen. Ei tässä mitään, joulu on kohta. Lunta ei ole, ainakaan täällä. Nurmikko on vihreä kuin juhanuksena ja lämpötilakaan ei paljon siitä viimeisimmästä heitä. Silti - joulu on kohta. Ihanaa, kun saa kuunnella rakkaita vanhoja joululauluja. Tykkään myös monesta uudemmasta. Vanhoja tuttuja jouduin tänään yllättäen soittamaan pianolla, kun menin vanhainkotiin tapaamaan 88 -vuotiasta ystävääni. Takelteleva soittoni tai ehkä sittenkin ne tutut Enkeli taivaan -sävelet vetivät ruokasaliin muitakin kuulijoita. "Nuori on soittaja", totesi yksi pappa. Soittajaa hymyilytti. Kiva olla nuori.

Lumen ja kunnon talven toivossa juutupetin Petri Laaksosen ja Virve Rostin yhteisesityksen Talven syliin. Kauniisti esitetty kaunis toivomus.4 kommenttia:

 1. On ihanaa olla sisällä! Minäkin olen nauttinut kotona rentoilusta, kun ei ole tarvinnut lähteä minnekään. Olipa mukava video ja kappale, milloinkahan se talvi mahtaa tulla? Täällä se yleensä alkaa siinä joulun maissa tai vähän jälkeen.
  Siunausta Joulun odotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt ihania lauluja youtuben videoista. Lisää on luvassa...
   Siunausta sinunkin jouluusi!

   Poista
 2. Muakin huvittaa kun eräs 70 ja 74 vuotiaat pariskunta sanovat aina minua ja miestäni nuoriksi, vaikka itse olen jo 57 ja mies vähän nuorempi :) Kaikki on suhteellista :) Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja nuorempana kaikki yli 30 -vuotiaat tuntuivat tosi vanhoilta!
   Iloista joulun odotusta sinullekin!

   Poista