Hitunen

Hitunen

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Konstan joululaulu


Askel askeleelta kuljemme kohti joulua; valon, ilon ja toivon juhlaa. Mikä olisikaan parempi syy juhlimiseen kuin pimeyden keskellä loistava valo tai sydämeen hiipivä ilo tai toivorikas ajatus siitä, että huomenna on paremmin! Joulun sanomassa valkeus loistaa pimeydessä, kun suuri ilo ilmoitetaan kaikelle kansalle ja koko maailma saa Vapahtajassa toivon ikuisesta elämästä. Siinä on kylliksi syytä juhlaan!


Joulun laulujen kuuntelu jatkuu. Valtavasti on viime vuosina tehty uusia ihastuttavia lauluja. Mutta vuosien takaa muistin kauniin ja surumielisen, mutta silti toivorikkaan laulun, joka kertoo pienestä tytöstä matkalla äitinsä haudalle. Konsta Jylhän joululauluna tunnetun laulun esittää tässä Mauno Kuusisto.


Etsiessäni tuota laulua löysin toisenkin kappaleen Konstan joululaulun nimellä. Kyseessä on tosin ihan eri laulu, jonka esittää 20 vuotta sitten tenavatähdeksi kruunattu Konsta Hietanen, tenavatähtiajoista hiukan vanhentuneena. Hieman erilainen tunnelma tässä laulussa, mutta jotenkin tykkään tästäkin.


Mukavia joululauluhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti