Hitunen

Hitunen

lauantai 22. marraskuuta 2014

Talvi on täällä


Lempeä aamu hohtavan valkoisessa - ihana talvi saapui tännekin. Miten kaunista taas kaikki onkaan! Kiitos täyttää mielen, kun tassuttelen lumisessa maisemassa postilaatikolle aamun lehteä hakemaan. Viimetalvista lumettomuutta en kaipaa, vaan hyvää talvea pikkupakkasineen ja lumisine puineen ja peltoineen (tiet voisivat olla lumettomia!).


"Nyt voi laulaa joululauluja", sanoi tyttö eilen koulun pihalla lumihiutaleiden leijuessa hiljaa maahan. Niinpä, heti tuli joulu jotenkin askeleen lähemmäksi. Kuukausi vielä, mutta vähitellen on kiva rakentaa kotiin joulun tuntua. Valmistautuminen on tärkeä osa jokaista juhlaa.


Nämä tunnelmakuvat ovat siskoni luota, jossa kävin pari viikkoa sitten. Käsistään kätevä sisko oli neulonut lamppuihin hauskat varjostimet paperinarusta.


Siskollani on upea asunto järven rannalla kerrostalossa. Lasitettu parveke jatkaa kaksion tiloja mukavasti.

Luonto ympärillä on huikaisevan kaunis myös talvella. Seinillä ei juuri tarvitse tauluja, kun näkymät ulos ovat upeita ja matka luontoon on muutaman askeleen mittainen.


Ihmeellisen kaunis on marraskuinen maisema!1 kommentti:

  1. Kiitos tuhannesti tuosta lampunvarjostinideasta! Meillä on kaksi lampunvarjostinta (toinen rikki ja toinen väärän värinen), joille ei ole löytynyt sopivia korvaavia. Jospa osaisikin neuloa uudet! Kauniit ovat maisemat ja koti!!

    VastaaPoista