Hitunen

Hitunen

tiistai 24. syyskuuta 2019

Syksyistä valoa


Aamujen valo on ihastuttanut minua koko syyskuun. Auringonnousut ovat olleet todella upeita, toisinaan sumun ja nousevan auringon yhteistä leikkiä.



Sateisten päivien sekaan on mahtunut myös ilahduttavan aurinkoisia ja kuulaita päiviä. Parina viikonloppuna olemme käyneet Turun ja Naantalin suunnalla vieraittemme kanssa. Pitkästä aikaa kävimme myös Turun linnassa, kun saimme erittäin harvinaisia vieraita.




Kyllä meillä on kaunista täällä Varsinais-Suomessa! Kuten muuallakin tässä hienossa kotimaassa, josta ei aina osaa olla riittävän kiitollinen. Kun sade vihmoo vasten kasvoja, haluaisin olla jossain lämpimässä paikassa, mutta silti rakastan näitä syksyjä täällä.


Ruskan riemu,
sumuiset aamut,
sateen ropina,
takkatuli,
villasukat
ja kirjapino
- ehkä vielä
pala suklaata
kaiken kruununa. 

Mikä sinusta on Suomen syksyssä parasta? 


6 kommenttia:

  1. Värikkäät lehdet.
    Sienet.
    Usvaiset aamut.
    Pimenevät illat.
    Hyvä tuoksu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla, mutta sienet jäävät minulta väliin :(

      Poista
  2. Syksyaamut ovat kauniita, kun aurinko siivilöi järvestä nousevaa usvaa. Tuulessa lainehtiva viljapelto ja myös sänkipelto puinnin jälkeen, ruska ja ensimmäiset kuuraiset kukat.

    VastaaPoista
  3. Ihanat syksyiset kuvat!

    Kesä on täyttänyt tehtävänsä, sato on kypsynyt ja kaikki on valmista, pian on aika levätä. Syksyn värit, pehmeä vaaleanruskea, maaruska, keltaiset lehdet, kyntöpellot ja sumuiset aamut.

    VastaaPoista
  4. Kiitos!
    Kaikki nuo tekevät syksystä juuri niin ihanan.

    VastaaPoista