Hitunen

Hitunen

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Valkoista kauneutta


Tänä talvena on saatu nauttia luonnon kauneudesta, eikä se onneksi ihastelemisesta kulu. Vaikka nyt on jo pari päivää satanut vettä näillä kulmilla, lunta riittää vielä pitkäksi aikaa ainakin pelloilla ja metsissä. Tiet saisivatkin sulaa, sillä liukkauden ja loskankin kanssa on pitänyt ajaa kieli keskellä suuta. Ja kädet ristissä - ei tosin kirjaimellisesti, sillä silloin kyllä viimeistään mentäisiin metsään, jos kädet eivät olisi tiukasti ratissa kiinni.Talven liukkaudessa ovat (kävely)lenkkeilyt jääneet vähiin, mutta silloin tällöin olen käynyt hiihtämässä ja myös kävellen jossain työpaikan lähellä, mistä nämäkin kuvat ovat. Taisi olla lokakuuta, kun edellisen kerran kävin kuvaamassa tämän jokimaiseman. Hienoa, että meillä on neljä vuodenaikaa! Vaikka joskus tuntuukin, että elämä jossain lämpimämmässä maassa olisi helpompaa, silti tykkään tästä Suomen vuodenaikavaihtelusta. 


Valloittavan valkeita talvipäiviä sinullekin!

N

4 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisia maisemia!
  Nyt on kyllä todella liukasta. Pärjään oikein hyvin nastapohjaisilla kengillä (ne ovat ihanat), mutta miehellä ei ole sellaisia, joten viikonloppu tuli vietettyä enimmäkseen sisällä. Yleensä yritämme tehdä edes pienen lenkin päivittäin.

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Talvimaisematkin on kauniita! Mutta nyt sais lumentulo jo loppua. Minkähänlaiset tulvat tulee keväämmällä, kun tuota lunta on niin hurjasti.

  VastaaPoista
 3. Kyllä meidän vuodenajat ovat suuri rikkaus.

  VastaaPoista
 4. Märkää on meilläkin, mutta kinokset ovat vähän huvenneet. Totta se on: Suomen neljä erilaista vuodenaikaa on meille siunattu asia.
  Heleää helmikuun jatkoa. Koetetaan pysyä pystyssä ja tiellä vaikka kieli keskellä suuta. :)

  VastaaPoista