Hitunen

Hitunen

lauantai 15. helmikuuta 2014

LepoOdotettu loma alkoi juuri. Etukäteen pienoista stressiä aiheuttaneet työasiat sujuivat lopulta loistavasti - taas turhia murehdin. Kuopus täytti 22 vuotta ja on hienoa huomata, että poikanen osaa hoitaa huushollia itsenäisesti ruuanlaitosta siivoukseen. Ystävänpäivänä oppilaiden halaukset lämmittivät mieltä, vaikka yksi halauskammoinen jättikin syvemmän jäljen. Ja kun ystävänpäivän illan päätteeksi saimme maailmanmatkaaja -Esikoisemme reissultaan kotiin - mikäpä siinä oli aloitella rentoa lomaa.


Postilaatikosta löytyi ystäviltä tulleiden korttien lisäksi ihanien naapureidemme tervehdys - kimppu tulppaaneja. Pari päivää aiemmin samaiset naapurit muistivat pussillisella tuoreita munkkeja, jotka ovat mieheni suurta herkkua. Me taas tarjoamme heille välillä lastenhoitoapua tai olemme talonvahteina naapureiden lomaillessa. Todellinen ystävyys näkyy arjessa pieninä, ilahduttavina tekoina.Joskus se on ystävällinen sana, hymy tai kuuntelevat korvat. Ja joskus juuri munkinpaistokammoisen postilaatikkoon sujautettu munkkipussi.
4 kommenttia:

 1. Meilläkin tuttavat tulivat juuri saunaa "lainaamaan" kun heidän oma ei ole vielä valmis. Samoin me kävimme tyhjentämässä heidän postilaatikkonsa, kun he olivat lomalla. Me ollaan saatu taas heiltä puita ja nytkin toivat lauantai-naposteltavaa kun tulivat saunaan :)

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa lomaa, minullakin on loma ensi viikolla. Nyt vaan tarttis keksiä tekemistä enää lomalleen! ps. mein naapuri toi lämpimiä pullia yksi ilta kotiovelle. Parhaat naapurit ikinä <3

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä mukavat naapurit (ja sellaisia taidatte olla itsekin). Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvät naapurit ovat enemmän kuin kullanarvoisia! Kiitos hyvän loman toivotuksista ja Reeta, samaa sinulle!

  VastaaPoista