Hitunen

Hitunen

maanantai 5. elokuuta 2013

Leppoisat juhlat

Elokuun ensimmäinen lauantai, hehkuva helle, suuri joukko sukua ja ystäviä, hyvää ruokaa ja juomaa, iloista ohjelmaa. Sellaiset olivat sisarussarjamme vanhimman juhlat hänen saavutettuaan puolen vuosisadan rajapyykin. Pohjois-Pohjanmaalla, lapsuuskotimme avaralla pihalla oli ilo ottaa vastaan vieraita  .Liki yhdentoista vuoden tauon jälkeen koolla oli koko sisarussarja, me kaikki seitsemän.


Perjantai-iltana juhlavalmistelujen jälkeen oli ihanaa pulahtaa lapsuutemme leirilampeen virkistävään veteen ja jatkaa iltaa nuotion ääressä.

Juhlapaikka oli koristeltu vanhoihin sinkkisaaveihin asetelluin luonnonkukin.


Yksi kauneimmista päivänsankarin saamista korteista oli nuoren sisarentyttären käsialaa. (Näitä kortteja ja muitakin siskontytön sekä sisko nro nelosen tekemiä tuotteita tulee lähiaikoina myyntiin siskon nettisivujen kautta. Ilmoitan osoitteen myöhemmin, kunhan sivut valmistuvat.)


Moottoripyöräilyharrastuksen tänä kesänä miehensä kanssa aloittanut päivänsankari saapui juhlapaikalle miehensä kyydissä. (Oikeasti he ajelevat hiukan uudemmalla pyörällä!)Musiikkivoittoisen ohjelman päätteeksi katseltiin vanhoja valokuvia entisessä heinäladossa.


Iltaa jatkettiin muurinpohjaletuilla ja myöhemmin savusaunalla.


 Ja lopulta juhlapaikalle jäi yöpymään 22 henkeä. Ihana oli päättää onnistunut ja leppoisa juhlapäivä yhteiseen iltarukoukseen ja kiitokseen. Kiitos Taivaan Isälle ja ihanalle isosiskollemme juhlista!
Viikonlopun päätteeksi ajelimme kotiin halki läntisen Suomen jokiseutujen. Auringonlasku kruunasi koko upean viikonlopun.
1 kommentti:

  1. Paljon tullut kiitoksia ihanasta tunnelmasta ja monenmoisesta vaivannäöstä ja yhteistyöstä etukäteen ja juhlien aikana. Vielä kerran kiitos :)

    VastaaPoista